20 June, 2015




Dear customer/followers

Please note that from now on you may contact directly 
my personal assistant (0192775669) on purchasing and ordering Hai-o products. If you have any question you can always send me an email at hanishaizi@gmail.com






11 February, 2015

Gabungan Unik Set Kurus Bajet Mampu Mengubah...



Alhamdulillah, ramai yang bertanya tentang #SetKurusBajet yang Hanis kongsi baru-baru ni. 

Tahukah anda ramai yang menggunakan SetKurusBajet sudahpun melihat hasil selepas hanya beberapa minggu menggunakannya?

bawang putih

bvalfalfa

mineralcoffee

setkurusbajet

setkurusbajet

setkurusbajet

setkurusbajet

setkurusbajet

setkurusbajet


Search sahaja hashtag #SetKurusBajet di Instagram, banyak testimoni-testimoni baru yang akan dikongsikan.

Kalau nak mencuba, boleh lah PM saya

Hanis Haizi
012-703 1851

atau email ke hanishaizi@gmail.com

09 February, 2015

Apa itu #SetKurusBajet? Adakah ia untuk saya?



Apa itu #SetKurusBajet?

#SetKurusBajet ialah satu set pemakanan kesihatan bertujuan untuk menguruskan berat badan secara sihat!. Ia mengandungi 3 bahan utama iaitu:-

  1. Garlic
  2. Biovelocity Alfalfa
  3. Mineral Coffee

Kenapa #SetKurusBajet = Garlic+Alfalfa+Coffee ?

Ramai wanita ingin mendapatkan bentuk badan yang menarik. Kita semua tahu betapa pentingnya pemakanan yang seimbang, malangnya ramai antara kita disebabkan sibuk tidak dapat menjaga makan dengan betul.

#SetKurusBajet mampu membantu memberikan kita nutrien yang sepenuhnya disamping membantu proses detoksifikasi. Proses detoks inilah yang akan bantu membuang kotoran



Apa fungsi Garlic (Bawang Putih)?


Google sahaja garlic, kita boleh jumpa beratus website (beribu-ribu pun boleh) yang menceritakan kebaikan Garlic yang telah diamalkan turun-temurun oleh pelbagai budaya & bangsa.

Antara kebaikannya, ialah menurunkan kadar KOLESTEROL dalam badan


Apa pula fungsi Alfalfa?


Alfalfa pula dikenali pula sebagai Raja segala sayur, dimana satu sudu teh alfalfa dikatakan sama seperti memakan SATU KILOGRAM sayur. Ditambah pula Alfalfa dalam #SetKurusBajet dilengkapi tenaga Bio-Velocity iaitu tenaga cahaya sinaran matahari memberikan kita nutrien & tenaga untuk sepanjang hari!



Apa tujuan Mineral Coffee?



Bagi penggemar kopi, meminum kopi tak menjadi masalah, tapi kepada yang alergik kopi, tahukah anda antara testimoni mineral coffee kami, ialah tiada side effects seperti, migrain, pening, atau lain-lain apabila meminum kopi?

Ini disebabkan mineral coffee kami, mengandungi garam buluh yang mengandungi kandungan mineral yang sangat baik & diperlukan oleh badan.


Betul ke #SetKurusBajet boleh kuruskan badan?

Insya-Allah dengan pengambilan yang betul & konsisten ia boleh membantu. Tak percaya?! Lihat sahaja testimoni-testimoni kami yang terkini dengan Search #setkurusbajet di Instagram.

Kami antara yang mengamalkan setkurusbajet berbanding kumpulan atau produk lain yang hanya berkata-kata, tapi kami menunjukkan bukti!

Antara yang berjaya kami kongsikan disini:-









Berapa harga #SetKurusBajet?

Namanya pun bajet, jadi kami pun cuba memberikan pilihan terbaik untuk anda.





Jadi apa tunggu lagi? Kalau anda sama macam kami, berazam untuk menurunkan berat badan pada tahun 2015, boleh lah mencuba

hubungi saya:-


Hanis Haizi
012 - 703 1851

atau email hanishaizi@gmail.com 
untuk maklumat lanjut.

25 November, 2014

Innovative Entrepreneur Award






It was such an honoured to be awarded by the company for my achievement in 5 years and I'm the youngest CDM who received that award by Hai-O Marketing. 

I was awarded by the company for the Innovative Award 

Alhamdullilah, the journey is still far... still long way to go. 

I want to build my own business empire one day.. to be known as a successful business mogul in Malaysia.

Special thanks to ALL my partners and proteges who still standing strong beside me through thick and thin, through my weakness and strength, happiness and sorrows.. thank you for the bottom of my heart... and last but not least 

my husband Razali Zain for be there for me from the day one I choose myself to be an Entrepreneur. 

To my children Hariz, Haikal and Rayyan for always and always understand that mommy is always busy and never complaint. 

Syukur. 



p/s... thank you Rizalman for making my dress come true in 3 days time! It is an amazing job and u pulled it off!! 








17 November, 2014

Hanis Haizi One in the Million






Coming soon!

Hanis Haizi was Awarded by the Company during Company Annual Dinner