20 April, 2014

@glamstories #glamstories

Alhamdulillah!,

Now you can view the collection of Premium Beautiful testimonials here on Instagram with our @glamstories account! (click here)


It's only been a month old, but already we've had some amazing NEW stories to share with you!

Want to look good for THIS COMING Raya???


Give Premium Beautiful a try NOW!

Contact #glampreneur #glampreneurs near you and find out HOW YOU can wear a full set of Premium Beautiful from as LOW as RM85 per month!!! 

Hurry while offer lasts!
* T&C apply

20 March, 2014

Start your own business today!

Ever wonder how and when to start a business? tapi tak temui cara yang betul mahu pun product yang sesuai?

Be part of #GLAMPRENEUR today!! We are the most largest group in Malaysia that using social media marketing for network marketing industry. 

GLAM ( Green Leaders Academy Malaysia) provide a platform to all social entrepreneurs out there who are looking for opportunity to generate money via online. With wide range of products and free training provided.

Our company is the most reputable company and has solid financial background. 

LOW CAPITAL, HIGH RETURN!! Generating unlimited income under the guidance of Hanis Haizi.

Our distributor program for those who wish to do the business as a partime basis. Come join us today!!




GLAM Hebat, Saya Hebat, Pasti Hebat!!!


Alhamdullilah syukur ke hadrat Allah SWT , our seminar SM / SSM and for distributor telah di jalankan mengikut team CDM masing-masing.





Ini merupakan julung-julang kalinya dibuat pada tahun baru ini, memandangkan Kumpulan CDM Masing-masing berkembang dengan jayanya.

Sekalung tahniah kepada Team Dynamic Leaders Group, Team Aces, The Diamond Circle, Awesomazing Team, Beautiful CircleS, Professional Intelligent Network and Last but not least team Team Hanis Haizi protege.

Seminar ini berlangsung dari bulan January sehingga 1st March . Majority yang hadir adalah rakan-rakan kongsi yang masih baru dalam business ini with GLAMPRENEURS ( Green Leaders Academy Malaysia)

I'm feel so blessed to have these people under my wings. Bermula seorang diri dalam business ni , bekas suri rumah namun kekurangan diri bukan menjadi pengahalang untuk capai kejayaan, akan tetapi menjadi sebagai pendorong dan penguat semangat untuk terus mara kedepan.

Lagu Fikirkan Boleh sentiasa bermain-main di kotak pemikiranku di kala sedang meniti kejayaan. Apa pun yang kita lakukan dalam dunia ini, mesti sentiasa Yakin, dan tabah dengan apa yang kita usahakan.

I wish you all GLAMPRENEURS best of LUCK!! Semoga kejayaan milik kita!

21 February, 2014

Tarik Nafas Panjang

Lama betul tak update blog! For the first time in many years, oleh kerana back-to-back events, activities, and of course being pregnant, deliver + pantang.... tarik nafas... itulah ceritanya. 

Tapi dalam dunia Hanis, alasan tak boleh diterima. Maybe just this once? : P

Anyways, let me begin with one of the highlights of 2014!

My Haikal's 4th Birthday!

Memang Hanis dah lama plan nak buat birthday party for Haikal, yela asyik buat yang kecil-kecilan and since he was small sebelum ni 2-3 years old (tak enjoy lagi) sebab ingat masa buat untuk my 1st born - Hariz masa he was one year old. Tak syok sangat!

Anyways, Haikal turns 4, and when I asked him Haikal nak cake ape? he says he wants cake gun! Haikal memang crazy about guns... tak tahu kenapa, padahal kitaorang tak encourage pun dia beli any guns... but nonetheless when he turns 3+ he developed a liking to guns.

Slalu tengok cerita hunting dengan my husband kots.

So we planned a Nerf Gun party just for him!

Without further adieu, here's some pics of that event, enjoy

























A big thank you again, to those who made it!

30 December, 2013

GLAM Dinner 2013


Come join us to watch our long awaited video 
of our GLAMDinner!

Special thanks to our sponsors:-

Invalise @invalise
Hafiz Atan Pictures @pbuncut
www.ajuerashid.com
hazelinshamsudin Ltd.



My heartfelt thanks to the amazing Committee Members 
who were involved 24x7 doing this...

Thank you GLAMpreneurs WorldWide! 
for your endless support & dedication.

From 100 people in the last year (here
to more than tripled that number a year later (2013). 

Syukur, Alhamdulillah...

Find out more today by our official hashtags:-

#GLAMpreneurs
#GLAMexpansion
#GLAMjourneys
#GLAMDinner

Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)

Here's some of our famous fans have to say...

"Powerful, Motivated & Professional..." - Dato' Radzuan Radzwill

"Beautiful, Elegant, fun to watch!" - Rizman Ruzaini

"Malaysia's Rising Worldwide Online Network" - HanisTV

"Interesting, I really like the name!..." - CapitalTV

"Business Moghul..." - InTrend Magazine

"Mogul Idola 2013..." - Majalah Hijabista

"Satu kuasa baru..." - Majalah Nona

"Usahanya tidak sia-sia..." - Majalah Jelita

I say...

THANK YOU 2013!!! 
Insya-Allah more to come!