29 November, 2012

Premium Beautiful Review

Rasa lama tak cakap about my favourite item in my wardrobe 
- Premium Beautiful Corset

Siapa yang biasa baca my blog, knows I really love fashion!. 
I mean, I REALLY love fashion. 

BUT, my outfit WON'T be complete if I do not 
put on my Premium Beautiful!

Masa Hanis dulu was introduced to Premium Beautiful by a friend. 
Hanis, hanyalah seorang suri rumah, baru anak satu - Hariz baru 1 year old+

So what made me BUY Premium Beautiful???


* Hanis dulu ada stretchmarks yang sangat teruk dan hitam akibat kesan guna barut tradisional (limau+kapur+sirih). So my skin jadi kasar, hitam dan teruk. Macam-macam lotion letak still ada degil.

* Hanis dulu ada gastrik, kalau lambat makan, or makan tak teratur mesti akan pening and perut masuk angin dan memang kerap, kadang-kadang everyday kena.

* Dulu my MUST HAVE item dalam handbag ialah minyak angin cap kapak!!! lol

So, after my friend told me that Premium Beautiful ini boleh bantu dengan masalah kesihatan yang Hanis ada. That got me really, really interested!!! So I tried, and pakai for about a week.


Of course bila pakai PB, you will see an instant difference! then yang paling best is that my stretchmarks hitam makin berkurangan after 1 week! after 2 weeks dah almost invisible...Yay!!! and My gastrik pun tak seteruk sebelum pakai PB!

So after that result, I became very convinced. Then akhirnya join as an agent. The rest as they say it, is history... I became known as The Premium Beautiful *TOP (The Online Pioneer) Agent till today

So you see, Premium Beautiful is MORE about kesihatan. I know most highlighted common side effect is losing weight and a lot of pictures and  premium beautiful testimonial online tunjuk about before / after loose weight

BUT Think about it for a second. 
Camane NAK TUNJUK?


* testimonial masalah gastrik?
* testimonial masalah pening?
* testimonial masalah sakit pinggang?
*testimonial period tak teratur?
* testimonial asthma?

Naturally paling senang nak tunjuk is the difference of BEFORE & AFTER. And memang betul this is true.

So Hanis tak nak lah layan orang nak hentam/kondem/marah ke. 

To me, everybody has their own opinions and can make their own decisions. I mean, if you're NOT sure, why not just try it and find out more first for yourself

So, kalau berminat nak contact Hanis, please call or email at:-

012-7031851 or hanishaizi@gmail.com

Thank you for reading!

3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Premium beautiful memang terbaekkkkkkkkkk... Akak panjatkan kesyukuran pada ilahi apabila perkara yang akk usahakan kebelakangan ini telah menampakkan hasilnya. Syukur alhamdullilah akk telah berjaya turunkan sebanyak 3kg dan telah dapat kurangkan hampir 2 inci sejak memakai PREMIUM BEAUTIFUL selama 17 hari saja?!!! PB memang berbaloi baloi

Nur Fatimah Sham Abdul Malek said...

Hanis nk share blh..

Anis Baharudin said...

Hanis, nak minta share boleh?